EL PP INSTA A LA PAERIA A ASSUMIR LA EXPLOTACIÓ DEL MERCAT DEL PLA _MOCIÓ AL PLE

  • JOAN VILELLA: “LA DINAMITZACIÓ DEL CENTRE HISTÒRIC HA DE SER UNA PRIORITAT PER LA PAERIA”

El regidor i portaveu del PP, Joan Vilella, ha anunciat avui que presentaran en el proper Ple una moció per instar a la Paeria a que assumeixi temporalment la explotació del Mercat del Pla en el supòsit que l’adjudicatari no dugui a terme cap tipus d’actuació en un període de 3 mesos, “després del fracàs que ha representat l’outlet i la gestió de JamStores i amb l’objectiu de dinamitzar el Centre Històric de la ciutat de Lleida”.

Tanmateix, Vilella ha dit que en la moció també es demana que si la interrupció de la prestació de l’activitat supera aquest període de temps sense un pla d’actuació  per part de l’adjudicatari i si es produeix una lesió dels interessos públics, l’Ajuntament de Lleida hauria de procedir a la resolució del contracte i fer-se càrrec de la  gestió del Mercat del Pla, “facilitant l’accés als emprenedors, comerciants i hostalers de la ciutat que estiguin interessats en ubicar la seva parada en aquest equipament i que puguin disposar per aquesta finalitat d’unes condicions d’accés favorables”.

Vilella ha remarcat que aquesta proposta del Grup Municipal del Partit Popular és perfectament raonable i assumible per la Paeria i que, d’una vegada per totes, “permetria que el Mercat del Pla sigui realment un equipament fonamental per revitalitzar i dignificar tota aquesta zona del Centre Històric”.

Finalment, Joan Vilella ha remarcat que la dinamització del denominat Districte del Mercat del Pla ha de ser una de les prioritats de la Paeria i que, per aconseguir-ho, “és necessari adoptar totes les mesures que siguin adients per fer-ho realitat”.

 

GRUP MUNICIPAL PP PAERIA_MOCIÓ MERCAT DEL PLA MARÇ 2017 DEFINITIVA

MOCIÓ AL PLE-EL PP INSTA A LA PAERIA A IMPULSAR LA RECUPERACIÓ DEL PARC DE LES BASSES

 

  • JOAN VILELLA: “ÉS URGENT QUE LA PAERIA FINALITZI LA REDACCIÓ DELS PLECS DE CONDICIONS QUE HAN DE REGIR LA CONCESSIÓ ADMINISTRATIVA DE L’ESPAI PÚBLIC DE LES BASSES PER A LA CONSTRUCCIÓ D’UN CÀMPING I UN RESTAURANT”

El regidor i portaveu del PP, Joan Vilella, ha anunciat avui que presentaran en el proper Ple una moció per instar a la Paeria a que, “redacti,  abans de finalitzar el primer trimestre de 2017, el projecte urbanístic que defineixi els usos que finalment tindrà el Parc Territorial Alcalde Pons, conegut popularment com el Parc de les Basses, i defineixi el projecte de reordenació dels accessos al mateix”.

Tanmateix, Vilella ha dit que en la moció també es demana a l’Ajuntament de Lleida que procedeixi a finalitzar la redacció dels plecs de condicions que han de regir la concessió administrativa de l’espai públic del Parc de les Basses per a la construcció d’un càmping i un restaurant, i que es fixi un calendari plurianual i la corresponent partida pressupostaria “per fer possible i viable aquestes actuacions que permetin als ciutadans de Lleida poder gaudir d’aquest Parc”.

El regidor i portaveu popular ha manifestat que va ser al desembre de 2016 quan  l’Equip de Govern va anunciar que el projecte de reparcel·lació de les Basses estaria enllestit durant el primer trimestre de 2017, un pla urbanístic que hauria de definir els usos que finalment tindria el parc i reordenar els seus accessos. “Estem a febrer de 2017, fa 10 anys que es va anunciar el procés per rehabilitar el Parc de les Basses i recuperar-lo per a la ciutadania com un parc familiar, i encara no s’ha dut a terme cap actuació definitiva que porti a la recuperació d’aquest pulmó verd de Lleida”, ha criticat Joan Vilella.

Finalment, el regidor i portaveu del PP, Joan Vilella, ha remarcat que, “la prioritat ha de ser recuperar el Parc de les Basses i fer-ho des del major consens possible”.

 

GRUP PP PAERIA_MOCIÓ BASSES_FEBRER 2017

FESTIVITAT DELS TRES TOMBS

FESTIVITAT DELS TRES TOMBS

Avui s’han celebrat els Tres Tombs amb motiu de la Festivitat de Sant Antoni Abad, amb la Missa en honor al Patró presidida per Mons. Salvador Giménez, Bisbe de Lleida, a l’Església de la Sang i la benedicció d’animals de companyia, carrosses, carros i cavalleries a l’avinguda de Blondel. Hi ha assistit el portaveu del Grup Municipal del PP, Joan Vilella.

 

missa  1

3

MOCIÓ AL PLE- EL PP INSTA A LA GENERALITAT A INSTAL·LAR UN SISTEMA AVANÇAT ANTI BOIRA A L’AEROPORT LLEIDA-ALGUAIRE

MOCIÓ AL PLE- EL PP INSTA A LA GENERALITAT A INSTAL·LAR UN SISTEMA AVANÇAT ANTI BOIRA A L’AEROPORT LLEIDA-ALGUAIRE

  • MOCIÓ AL PLE
  • JOAN VILELLA AFIRMA QUE “JA QUE TENIM L’AEROPORT EL QUE S’HA DE FER ES QUE SIGUI OPERATIU I COMPETITIU, JA QUE DEL CONTRARI POTSER EL MILLOR SERIA TANCAR-LO”

El regidor i portaveu del PP, Joan Vilella, ha anunciat avui que presentaran en el proper Ple de la Paeria una moció per instar al Govern de la Generalitat que procedeixi a instal·lar a l’Aeroport Lleida-Alguaire un sistema avançat d’aterratge instrumental que permeti aterrar en dies de boira intensa, “amb l’objectiu de garantir la seguretat i la continuïtat de les companyies aèries que actualment operen a l’aeroport de Lleida i evitar la mala imatge i la vergonya que suposa les reiterades cancel·lacions de vols com està succeint aquest hivern a causa de la boira”.

Vilella ha manifestat que en la moció també es demana que la Taula Estratègica de l’Aeroport Lleida-Alguaire impulsi un nou pla de negoci que fixi definitivament l’estratègia que ha de seguir l’infraestuctura per garantir la seva viabilitat i noves oportunitats de negoci i que el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, en l’àmbit de les seves competències, continuï duent a terme els treballs necessaris per incrementar el nombre de companyies aèries que operen a l’Aeroport Lleida-Alguaire tot augmentant el nombre de destinacions.

El regidor i portaveu popular diu que actualment l’Aeroport Lleida-Alguaire ja disposa d’un sistema d’aterratge instrumental de categoria 1, però que, malgrat això, l’elevada boira existent a la zona durant els mesos d’hivern “fan que aquest sistema sigui ineficaç i provoqui la cancel·lació o el desviament de vols cap als aeroports de Reus i Barcelona”, i recorda que aquest hivern, fins ara, ja s’han hagut de cancel·lar quatre dies de vols per la boira en tant sols dues setmanes i que “aquest fet està provocant les queixes dels passatgers que confiaven en aquest aeroport”.

Vilella manifesta que es conscient que instal·lar aquest sistema antiboira té un cost elevat i lamenta que no s’hagués fet quant es va construir saben les condicions climàtiques adverses durant els mesos d’hivern, i considera que “ja que tenim l’aeroport el que s’ha de fer es que sigui operatiu i competitiu, ja que del contrari, potser, el millor seria tancar-lo”.

 

GRUP PP PAERIA_MOCIÓ AEROPORT LLEIDA-ALGUAIRE_GENER 2017

SIGNATURA A LA PAERIA DE CONVENIS EN MATÈRIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA

SIGNATURA A LA PAERIA DE CONVENIS EN MATÈRIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA

Aquesta tarda, s’ha fet al Saló de Plens de Paeria, amb l’assistència del Portaveu del Grup Municipal del PP, Joan VIlella, la signatura de convenis en matèria de Promoció Econòmica amb Fecom, Pimec, Empresa familiar, Federació d’Hostaleria i Fòrum Empresa.

 

15936588_945357095595953_6940266350611862230_o  15972556_945357112262618_3516544491918748927_o

PRESENTACIÓ DE LA 54ENA EDICIÓ DE LA FIRA DE L’OLI DE QUALITAT VERGE EXTRA DE LES GARRIGUES

PRESENTACIÓ DE LA 54ENA EDICIÓ DE LA FIRA DE L’OLI DE QUALITAT VERGE EXTRA DE LES GARRIGUES

La Presidenta del Grup Municipal del PP a la Paeria, Dolors López, ha assistit aquest vespre a l’Ajuntament de Lleida,  a la  presentació de la 54a edició de la ‘Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues’, que es celebrarà a les Borges Blanques del 20 al 22 de gener.

 

15895868_10207868402167515_367101375448614722_o  15896181_10207868401847507_8548542867558111594_o

LLIURAMENT PREMIS LITERARIS I DE DIBIUX DELS REIS MAGS AL ‘RES NON VERBA’

LLIURAMENT PREMIS LITERARIS I DE DIBIUX DELS REIS MAGS AL ‘RES NON VERBA’

Aquesta tarda s’ha fet a la seu de Res Non Verba el lliurament de premis del Concurs de Dibuix i Literari dels Reis Mags 2016 organitzat per l’Associació dels Reis Mags de Lleida. Hi ha assistit el Portaveu del Grup Municipal del PP, Joan Vilella.

 

15896075_944849362313393_1054646926182974794_o   15936346_944849312313398_4521026582157596050_o

ACORD PRESSUPOSTARI ENTRE EL PP I L’EQUIP DE GOVERN

ACORD PRESSUPOSTARI ENTRE EL PP I L’EQUIP DE GOVERN

  • JOAN VILELLA AFIRMA QUE “ÉS UN ACORD SERIÓS, REALISTA I ASSUMIBLE PER L’AJUNTAMENT I QUE BENEFICIA AL CONJUNT DELS CIUTADANS DE LLEIDA”

La presidenta del Grup Municipal del PP, Dolors López, i el portaveu, Joan Vilella, han anunciat aquest matí, en roda de premsa, l’acord al que han arribat amb l’equip de govern pels Pressupostos Municipals pel proper any.

Aquest acord contempla que el govern de la Paeria ha acceptat la pràctica totalitat de les esmenes del PP i que, des del Grup Municipal Popular s’ha qualificat de “seriós, que no fa volar coloms i que no busca un titular sinó el benefici del conjunt dels ciutadans de Lleida”.

Entre les esmenes que s’incorporen al Pressupost cal destacar el Programa d’Ajudes al Pagament de l’IBI per persones en situacions especials de vulnerabilitat i que està dotat amb 250.000 euros, el Pla Integra, que és un programa d’inserció laboral per a col·lectius vulnerables que es realitzarà conjuntament entre els serveis socials de la Paeria i l’IMO, un pla plurianual pel soterrament del cablejat elèctric que encara penja de les parets dels edificis de Lleida, 72.000 euros més per la millora dels camins de l’Horta, 50.000 euros més pel fons d’Atenció a la Pobresa Energètica i 3.500 euros per les obres de restauració de la capella de l’Acadèmia Mariana.

Finalment, Joan Vilella ha afirmat que aquest “és un acord seriós, un acord realista, meditat i pensat perquè es pugui portar a la pràctica” i ha afegit que aquest “és un acord assequible i assumible per l’economia de l’Ajuntament i que beneficiarà al conjunt dels ciutadans de Lleida”.

 

IMG_3949